torsdag 31 juli 2014

SmögenVisst är det härligt med dessa småturer man ger sig iväg på under semestern. Var är nyss hemkomna efter ett par dagar i Smögen där vi besökt min moster och mina kusiner. Det har varit ett underbart väder som gett känslan av att befinna sig vid Medelhavet. Riktigt varmt på dagarna och ljummet och milt på kvällarna.

Vi har solat, badat, fiskat, krabba, tittat på båtar, ätit gott på Smögenbryggan och shoppat. Ja, vi har nog hunnit med det mesta.

Perfekta dagar med andra ord!


Dessa dagar kommer jag att minnas med en skön, mjuk känsla i kroppen för alltid. Barnen växer så fort och jag har känt en extra tacksamhet denna sommar över att vi är tillsammans och har upplevt så mycket tillsammans. Ju äldre de blir desto färre lär väl kanske resorna bli där alla har lust och möjlighet att följa med…


Nu kommer det nya tider. K började jobba idag. Jag sitter ensam och tycker det känns trist. Men, vi kommer väl snart in i de gamla vanorna igen där allt rullar på. Jag har själv en och en halv vecka kvar tills jag börjar mitt nya jobb och barnen är ju lediga ytterligare lite till. Så vi får passa på att suga ut lite till ur ledigheten och K är ju hemma på eftermiddagarna och kvällarna. 

***

Än är inte sommaren slut!

KRAM!

6 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder. Så där levde jag mina somrar när jag var liten också.
  Känns lite som mina minnen också. Vilken superfin bild på dig.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Så härligt. Förra sommaren satt vi på klipporna där och mumsade i oss en super smarrig räkmacka......Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Hej Linda!

  Å så härligt det ser ut och du tar ju så fina bilder!
  Det gäller att njuta av varje dag nu. Jag börjar jobba nästa vecka så min semester är snart slut för den här gången. Skönt för dig att ha en vecka till:) jag blir ju lite nyfiken på ditt nya jobb. Vad ska du göra?

  Ha det gott!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blogg du har :)
  Ska kika mer men önskar dig en fin dag // Browneyedgirl

  SvaraRadera
 5. Verkar fint på Smögen.. Ett ställe jag vill åka till!

  SvaraRadera
 6. Go kväll!
  Å, vilka härliga bilder från vackra Smögen :) Vi var med stormförtjusta i smögen, så vi återvänder nog dit en dag.
  Jag börjar jobba på måndag jag, huuuuu. Maken har en vecka till, för detta är bara hans tredje vecka. Men så får ju tösen ledigt hela sommarlovet och det är ju skönt:)
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera