fredag 11 juli 2014

Magisk kväll i GrännaDessa underbara sommardagar tar ju andan ur en. Jag njuter och njuter. Vill bara vara ute, springer snabbt in och gör mina måsten och sedan ut igen. 

Förflyttar mig mest mellan solstolen, poolen och fikabordet haha…

***

I gårkväll tog vi en tur till Gränna. Det är så fint där på sommaren. En riktig sommaridyll som bara ligger en halvtimmes färd hemifrån. Där stannade vi hela kvällen och åt fantastiska räkmackor med rökt lax och skagenröra, glass och drack gott rosévin. Den lilla staden sjuder av sommarglada människor.
När vi sedan drog oss hemåt var det fortfarande riktigt varmt trots att klockan redan hunnit bli 21. Vi landade på altanen med var sitt glas rött och fortsatte njuta av kvällen tills solen gick ner. Så jag älskar sådana dagar och kvällar. 

Och mest älskar jag att tillbringa dem med min fina familj.


Idag kommer svärmor och svärfar på fika och resten av dagen blir nog poolen, solstolen, fikabordet… ja, ni vet…


Vad ska du göra?

Hoppas du är ledig och njuter!

Kram!

3 kommentarer:

  1. Underbara bilder från fina Gränna. Man vill stanna tiden o bara njuta av vad den här sommaren bjuder på. Att fånga det på bild är något som kommer uppskattas när vi sitter uppkrupna i soffan med tända ljus, varm choklad o snön vräker ner. Men fram tills dess tar vi vara på varje sekund. Kram finaste o ha en mysig helg. Tina

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder!

    SvaraRadera
  3. Vackra bilder. Det är bara att fortsätta njuta av det vackra vädret och vår härliga sommar. Kram Anita

    SvaraRadera