måndag 29 december 2014

En egen stundVaknar av någon märklig anledning vid samma tid som när jag ska upp och jobba. Skillnaden är bara att när jag ska upp och jobba vaknar jag aldrig av mig själv!?! Men visst, det har sin charm att få sitta vid frukostbordet själv en liten stund. Duka upp fint, hälla upp dagens första kopp kaffe och sedan bara sitta för en stund. Fundera över dagen, kika på datorn, redigera bilder och fundera på nya blogginlägg.

Nu närmar sig nyårsafton med stormsteg. Bara två futtiga dagar kvar på 2014. Jag tänker som säkert alla andra; det går så fort! Ett år, tiden mellan två nyårsaftnar, det går svindlande fort. Jag skulle vilja sätta tiden lite på paus, få stanna i den tid som är nu när det mesta runt omkring mig är bra. Få njuta av det.
Jag drabbas alltid av ett uns av nostalgi så här inför nyår och speciellt om jag sitter själv i halvmörkret vid frukostbordet och filosoferar. 

Hur är det för dig inför nyår, blir du nostalgisk?

Hoppas, hoppas det blir en lika fin dag idag som det var igår. Jag måste ut och röra på mig! Det får bli en PW, en lååång!

Ha en fin dag!2 kommentarer:

  1. Ja, jag blir nog med det... Ibland tom lite vemodig.. Men nu ska vi se fram emot ett nytt år som jag hoppas för med sig nya möjligheter:)
    Önskar dig Gott Nytt igen:)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. jag blir alltid gråtit och rörd vid tolvslaget. jag blir liksom överväldigad över det gångna året och av förväntan inför det nya!

    SvaraRadera