måndag 22 december 2014

The Holiday i kväll...Mysigaste julfilmen någonsin? (och Cameron & Jude är ju bara så söta tillsammans så det inte är  sant:) Har ni möjligtvis inte sett denna så gör det bums!

Här julstökas för fullt men i kväll väntar soffmys och bästa romantiska komdein i Jultider – The Holiday. Den måste man ju bara se minst en gång varje jul för att få julkänslan på topp :). Strax hoppar jag i myskläderna, landar i soffan med benen högt och en skål med glass på magen.

Vi ses!

5 kommentarer:

 1. Jo den är så mysig, såg den nyligen faktiskt. I kväll har vi tittat på annan julfilm och myst. Kram och God jul! Pernilla

  SvaraRadera
 2. Hej Linda! Kul att du är tillbaka. Vi såg The Holiday i Fredags, det har verkligen blivit en tradition för oss.
  Resten av året så lyssnar vi på musiken, som är helt underbar.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Å älskar den filmen... Men nu har jag missat delar av den. Men har den på DVD så får ta o titta på den en dag:)
  Min planering fallerade tyvärr totalt när jag blev liggandes i helgen, så jag känner mig inte riktigt i fas.. Men måste lära mig att "det blir ju jul ändå", och det är inte värt att stressa livet ur sig. Vill så mycket ibland tror jag.
  Men nu tänker jag bara sitta här och läsa lite bloggar en stund, det ger mig avkoppling :)
  Ha en riktigt fin jul nu!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Åh missade jag den. Fast inte så länge sen jag såg delar av den... Den är så bra. Önskar dig en riktigt God Jul, kram Suss

  SvaraRadera
 5. The Holiday har jag faktiskt inte sett någon gång. Tack för tipset! Däremot tittar vi på Tomten är far till alla barnen inför varje jul. Den är ju bara för dråplig och rolig.
  Önskar dig en fridfull jul.
  Kram Helén

  SvaraRadera