torsdag 1 januari 2015

Med önskan om ett gott nytt...


Här har den första dagen på det nya året just startat. Nyårsdagsfrukost med lite nyttigare innehåll än vad som varit senaste veckan. Det känns att det kan vara dags att gå tillbaka till sundare rutiner nu. Jag fick ju en juicemaskin i julklapp, den är ännu ej invigd men det ska den bli idag. Känns sunt och fräscht.

Vi firade nyårsafton igår med flera av våra bästa vänner. Det serverades en fantastisk trerättersmiddag och som vi skrattade. Vi har känt varandra väldigt länge så det är alltid högt i tak när vi träffas.


Jag önskar alla er som kikar in här Ett riktigt Gott Nytt År! Må det fyllas av värme, gemenskap, glädje och lycka. Men min högsta önskan inför varje nytt år är enkelt; Må alla få vara friska.I kväll ska jag ute med ett gäng tjejer. Vi ska ta ett glas vin på något trevligt uteställe och sedan ska vi gå på bio och se Micke & Veronica. Mysigt och trevligt! 

Mer sån´t 2015. Det får bli mitt nyårslöfte om jag nu ska ha något sådant. Mer kulheter!Ha det fint!


5 kommentarer:

 1. Härligt att fira nyår med goa vänner o ha tjejträff är hur mysigt som helst. Ser fram emot att kika in till dig under 2015. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. mysigt med tjejkväll, även om jag för mitt liv inte förstår hur du orkar. här hemma släpar vi oss fram som i En dvala! god fortsättning!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Gott nytt år till dig med!
  Härlig att fira med nära vänner, det gjorde vi med:)
  Ha så mysigt med tjejkompisarna nu!

  Stor kram

  SvaraRadera
 4. God fortsättning önskar jag dig. Tror inte jag skulle orka med en tjejkväll en dag som denna, annars lät det verkligen helt perfekt. Kram Helena

  SvaraRadera
 5. God fortsättning på det nya året!
  Hoppas du har en fin kväll med bio med tjejerna:) Lät väldigt mysigt!
  Här har vi städat så huset är rent o fint igen. vi hade så mysigt firande med min syster o hennes fam.
  Kom i säng rätt sent så man är rätt trött nu. Men det var en riktigt riktigt fin avslutning på 2014.
  Nu ser vi fram emot ett nytt fräscht 2015, med att få må bättre och att nån ny utmaning väntar:)
  Kram på dig!
  /Anna

  SvaraRadera