fredag 26 december 2014

Annandag med bara lugn och listad jul 1-5...


Hoppas ni har det ljuvligt så här på sista skälvande juldagen. Här trycker vi fortfarande i oss alldeles för mycket godis och låter alldeles för mycket tid bara försvinna i en dimma av mys. Dock har jag faktiskt masat mig ur soffan för en långpromenad med en kär vän idag. Gnistrande sol och -8 grader. 

Vackert så det förslår!
1. Nytt inslag på julbordet i år, röda rosor.

2. Bäst på julbordet; sillarna och laxen. Gravad och rökt lax i tunna skivor tillsammans med mammas romsås med räkor i. Ja, tack!

3. Ni som tycker att ovan presenthög hör hemma hos någon som är extremt bortskämd med presenter så är det nog så ;)  Jag har tydligen varit väldans snäll i år.

4. Så snart allt godis är uppätet  ska jag starta mitt nya liv som juicefantast. Det fanns ännu ett paket adresserat till mig under granen med en juicepress i så nu ska jag förkovra mig i vitaminernas värld och bli synnerligen pigg och välmående :)

5. Summerar året gör jag närmare nyår som sig bör...


Tills dess. Tack, tack, TACK till alla Er som tittar in här, med eller utan kommentarer så uppskattar jag varje besök och är enormt tacksam över den sakta växande skaran besökare -   

Vi ses!

7 kommentarer:

 1. Så fin kofta! Här hemma lär det inte bli någon juice pressad, men vi ska försöka bli bättre på att äta varierade sallader! Nu fick vi dessutom en kokbok fylld av salladsrecept, ingen ursäkt helt enkelt hihi. God fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Fina klappar du fått!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Tittar in här för första gången och passar på att önska god fortsättning!
  Hälsningar Pernilla

  SvaraRadera
 4. Vad fina klappar du fått. Önskar dig en fin fortsättning på ledigheten. Kram Suss

  SvaraRadera
 5. jag har påbörjat min årssummering redan och det är så fint att se tillbaka på sitt år. allt man faktiskt sett, gjort och varit med om! underbart!

  SvaraRadera
 6. Tips till alla jullediga, det går fortfarande att tävla på t ex: https://www.facebook.com/LevaBo om snygg-matta, lucka 23 samt fina ljus, lucka 24.

  SvaraRadera
 7. Hej igen! Tack för din hälsning hos mig! Dina ord gjorde verkligen min dag, blev så glad! :D

  Kran Pernilla

  SvaraRadera