söndag 1 april 2012

Härliga påsklov...Äntligen är påsklovet här, som jag har längtat. De senaste veckorna har varit fulla av arbete och måsten, det ena har avlöst det andra. Nu är äntligen är tiden inne för att göra bara det som känns bra, trevligt, mysigt och avkopplande. det finns just nu bara ett enda mörkt moln på min himmel och det är en elak ryggvärk som drabbade mig i torsdags och som fortfarande hänger i. Det är väl typiskt att man ska åka på något när man äntligen är ledig... men, nu har jag vilat med värmedyna och Voltaren i två dagar och i morgon ska jag få massage med olika oljor så det vore väl skam om inte detta skulle ge med sig.


Veckan som kommer ska jag fylla med diverse trevligheter tillsammans med mina goa ungar (under förutsättning att jag kommer ur soffan). Vi ska ta dagarna som de kommer och bara göra det som faller oss in. Jag vill fota, strosa på sta´n, baka och se kul filmer och kanske läsa en och annan bok. Ganska bra saker att ägna sig åt under en ledig vecka, tycker jag.

Har även ett och annat viktigt ärende att göra som kan komma att ge min framtid en ny, annan inriktning om jag har tur...


Nu ska jag fortsätta att dofta på mitt tända doftljus från Tine K, smutta på ett glas rosé och njuta lugnet och vetskapen om att det är sovmorgon i morgon...

//Linda

2 kommentarer:

 1. Mysigt med ett helt påsklov framför sig att bara njuta av i stora mått.Vi gör detsamma här och det är en skön känsla. :)

  Trist med ryggen dock. Jag hoppas att den där värken ger med sig med hjälp av massagen. Ta hand om dig och ha ett härligt lov!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Önskar er en härlig vecka!
  Spännande med ny riktning! Lycka till!
  Kram Jenny

  SvaraRadera