lördag 14 april 2012

Helgfrosseri....

Så härligt det vara tt vakna tidigt i morse och se hur hela sovrummet badade i ljus. Får en sådan otrolig energi i kroppen...

Det bästa jag vet är att sova utan mörkläggning i sovrummet. Då börjar kroppen tanka energi långt innan jag vaknar. Solljuset ska man ta vara på, inte stänga ute med trista rullgardiner (tycker jag).

Hela huset badar i solljuset, hoppas solen stannar hela helgen!
En hel helg ligger framför fötterna... Hur fantastisk är den känslan? Först ska huset få sig en omgång sedan ska jag göra ett ryck i trädgården. Där finns hur mycket som helst att göra och jag älskar trädgården nu på våren. Fram på sommaren brukar det intresset ha svalnat en del, så det gäller att passa på nu. Jag skulle gärna vilja gräva upp ett nytt land framför vår altan vi byggde förra året och jag skulle vilja göra om kryddlandet. Ja vi får väl se hur långt jag kommer... och hur länge solen blir kvar här, det är nämligen ett krav jag har, att solen ska skina om jag ska ut i trädgården.

Ta hand om er!

♥♥♥

//Linda
1 kommentar:

  1. Härligt Linda att ni har sol idag! Här regnar det just nu... vi som skulle sätta upp staket på vårt trädäck..., men det finns ju egentligen inget dåligt väder - bara dåliga kläder ;-)

    Jag håller med dig när det gäller ljuset, vi nordbor behöver ta tillvara på allt ljus vi kan få. Vi har en skir rullgardin i ljus tyg som släpper igenom väldigt mycket ljus - me like!

    Ha en underbar helg och ta väl hand om dig!
    Kram Ester

    SvaraRadera