måndag 9 april 2012

Mysdag...

Vad roligt att det är fler och fler som kikar in här. Ni är sååå välkomna! Jag vill också tacka för det snälla kommentarerna jag fått. De värmer mer än vårsolen :)


Jag har ju fler rum i huset än köket, men det känns som att det är här jag mer eller mindre bor...*ler*, det är här jag lagar mat, äter, umgås med familjen, bloggar, hjälper barnen med läxor osv.
Jag tycker så mycket om mitt kök och trivs så bra här... Hoppas ni står ut med att det blir ett o annat inlägg härifrån....

Idag har jag passat på att baka bullar, det var ju ändå så trist väder, men nu får våren gärna komma tillbaka för nu är jag förberedd för mysiga fikastunder ute på altanen i solen :)Nu startar snart en ny arbetsvecka och jag känner mig full av energi. Det ska bli riktigt roligt att träffa alla igen både barn och vuxna. Tänk vilken lyx jag har som har lov lite då och då ;)

Nu ska jag ta ett gäng bullar och gå och sätta mig och förbereda och planera för morgondagens lektioner.

Ta hand om er!

♥♥♥

Kram Linda 

7 kommentarer:

 1. Kanelbullar, kaffe, sol och fågelkvitter... kan det bli bättre! Tänk så många sådana tillfällen vi har att se fram emot :)) Önskar dig en fin kortarbetsvecka!

  Stor kram Ester

  SvaraRadera
 2. Åh, du har så fint kök, det tål att tittas på flera gånger!
  Det ser ljuvligt gott ut med bullar!
  Fortsatt trevlig kväll!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Kanelbullar, kaffe, sol och fågelkvitter... kan det bli bättre! Tänk så många sådana tillfällen vi har att se fram emot :)) Önskar dig en fin kortarbetsvecka!

  Stor kram Ester

  SvaraRadera
 4. Underbart kök du har! Härliga bilder.
  Kram jannike

  SvaraRadera
 5. Åhh jag måste också ta mig tid för bullar, det var evigheter sedan. Ditt kök är underbart och jag förstår att ni är mycket där. Jag är mycket i mitt också, det är ju oftast ett hus hjärta:)Tack för stöd i lampskärmar hihi/ Kramkram Anne

  SvaraRadera
 6. Hej igen!
  Såg den fina stolen i järn? på din hylla i köket nu. Var har du köpt den?

  Kram igen Ester

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar blogg du har! Kram Mia

  SvaraRadera