söndag 8 april 2012

Påskdagen...

Här hittar ni mig just nu. Djupt nedsjunken i en god bok tillsammans med en Cappuccino (och massor med godis...).

Idag har det varit en stålande, vacker dag och jag passade på att ta mig en riktig långpromenad i skogen med solisarna på näsan. Helt fantastiskat skönt och välbehövligt för ryggen. Nu kan jag äntligen röra mig lite mer igen utan att ryggen protesterar och värket, hurrey...:) 
På de flesta bloggar dyker det upp vackra inredningsprylar och även jag är svag för det. Mitt favoritmärke är Paradisverkstan. Jag passar alltid på att ta en sväng dit när vi är på Öland och samlingen av deras fina prylar har växt under åren.


Några av mina absoluta favoriter är äggen som kommer därifrån. Jag har två och de ligger framme på olika ställen i huset hela året men passar ju särskilt bra just nu till påsk.

Hepp, åter till boken och min halvdruckna Cappuccino...

Ikväll åker vi till mamsen och papsen för en god middag, ska bli trevligt. Jag älskar att gå bort och äta och lyxen att få sätta mig vid ett dukat bord och bli serverad. KAN bero på att det är jag som står för den mesta matlagningen här hemma...

Trevlig påskdag till Dig som kikar förbi!

//Linda

4 kommentarer:

 1. Hej Linda, Vilka fina bilder! Jag gillar också äggen från Paradisverkstan. Önskar även dig en trevlig påskdag! Kram Ester

  SvaraRadera
 2. Så härligt det ser ut, kram

  SvaraRadera
 3. Ser underbart ut, färgen på ditt thè (?) är helt perfekt i sammanhanget :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Hoppas allt är bra. Kul att du hittat till mig ,jag såg det nu. Vilket underbart ägg. Tårtan är också läcker.
  God fortsättning .
  Kram Anni

  SvaraRadera