söndag 31 mars 2013

Dagen efter...

 
Hur jag än försöker att förbereda och planera så lyckas mina dagar då det vankas gänster bli ofantligt stressiga. Jag förbereder och planerar i god tid men på dagen D då far jag runt som en vessla iallafall. Kan bero på att jag alltid kommer på nya saker att göra och som jag vill hinna med som inte stod på planeringen från början. Kan också bero på att jag är något av en perfektionist och inte vill lämna något åt slumpen.
 
Hur blev dagen då? Jo, vi startade med äggpyntning av den lite enklare varianten då jag kom på att vi inte längre har några vattenfärger. Barnen har liksom vuxit ifrån det där med att sitta och måla vattenfärger. Det blev äggvästar istället där var och en fick välja ut en väst, trä på ägget och doppa i kokande vatten. Lagom jobbigt för två tonåringar :)

 
På kvällen hade vi goda vänner här och jag missade att fota både dukning och mat, synd. Trevligt var det iallafall med buffébord och jordgubbscheesecake till efterrätt. Känner fortfarande hur magen står i fyra hörn och dagen idag ska jag ägna åt promenad i solen och slappande i soffan framför en eller två feelgoodfilmer.
 
Känns helt ok!
Ha en fin påskdag!
 

4 kommentarer:

 1. Vackert o h fint
  Visst kan det bli så att man blir ändå stressad hur man ön gör.
  Ha en fin fortsättning på helgen !
  Kram

  SvaraRadera
 2. Brukar inte heller hinna fota när vi har folk här! Det brukar bli så himla stressigt! Men fina bilder visar du ju iallafall! He en fortsatt bra påsk!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Feelgood filmer, det är avkoppling det :-)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera