söndag 3 mars 2013

Sköna söndag

Som tur var så tog inte städningen hela helgen utan vi hann med en del annat också. Det värsta är bara att jag har svårt att sluta när jg väl börjat städa. Hittar alltid något nytt ställe som behöver fixas till så jag kan hålla på i evigheter och när jag väl är igång tycker jag det är avkopplande. Tur jag har en familj som ställer lite krav på mig att vi ska göra annat.
 

 
Min mamma och Lina har tränat hästarna på vagnskörning idag och jag önskar att jag hade varit med. Tyvärr hann jag inte för det krockade med lite annat men nästa gång de ska träna ska jag vara med och titta.
 
Nu är det inte långt kvar av helgen så nu ska jag koka en kopp thé och krypa upp i soffan och njuta av det sista. Hoppas alla ni andra haft en fin helg!
 
KramKram!
 
♥

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild! Nuförtiden prioriters den där städningen dåligt här hemma! Men måste nog ta tag idet nu när vårsolen börjar titta in och visa allt damm!
  Kram helena

  SvaraRadera
 2. För mig kan det också ta evigheter att städa, hittar något annat att sortera eller gå igenom i något skåp, kolla lite bloggar hinns också under städningen ibland och sen står spannen där och städvattnet har blivit kallt ;-)
  Ha en fin start på veckan och tack för din kommentar hos mig
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Härlig bild fylld med energi. Städning kan det ibland bli för mycket av, enligt mina killar, förstår inte vad de menar. Jag är som du o kan tycka det är rätt avkopplande att plocka o få det fint. Ha en härlig start på veckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. jo börjar man rensa och städa finns det massor att göra, jag känner igen det:) Nu inser jag att fönstren måste fixas här hemma pronto. Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Jag måste erkänna att jag tycker att det är ganska avkopplande att städa. Ja, inte om det är hur mycket som helst förstås men den vanliga städningen tycker jag är helt ok att göra. Fast allra bäst är det när vi alla hjälps åt så att vi kan få tid till annat. Tillsammans.

  Vilken ljuvlig bild Linda! Kärlek och glädje. :)

  Ha ett fint avslut på veckan vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera