söndag 17 mars 2013

Flyr kylan...

 
Åtmindstone flyr jag kylan mentalt. Hamnade just i mappen med bilder från Italienresan förra året. Sol, värme, hav, fantastisk mat och läskande drinkar. Behöver man något mer? Nä!
 
 
Vi åkte med Solresor och hoteller hette Torre Ruffa, ganska långt ner i södra Italien. Hotellområdet och rummen var prydliga och fina och med All inclusive serverades man fantastisk god buffé med italienska rätter till både lunch och middag. Skulle gärna åka dit igen.
 
Hotellet och maten får AAAA+ av mig.
 
Till i sommar har vi bokat resa till Menorca. Tack och lov att man har en resa att längta till efter denna långa, kalla och mörka vinter. Har du planerat att resa någonstans i sommar?
 
Nähepp, dags att ta tag i dagen! Lite städ, lite jobb, korvgrillning ute och familjefilm i eftermiddag. Hur ser din dag ut?
 

11 kommentarer:

 1. Ja man får drömma sig bort ibland i hopp om att värmen ska komma! Vad härligt att ha en resa att se fram emot :)
  Ha en go söndag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Här drömmer vi oss till Italien i sommar, skulle gärna åka till norra Italien och alla vindistrikt! Men Menorca är nog också väldigt fint!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Älskar Italien o längtar alltid dit o helst nu efter den här istiden. Härligt att ha en resa att se fram emot, än så länge får jag drömma mig bort till varmare breddgrader. Ha en skön söndag vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Italien är en favorit hos mig! Jag älskar Rom, det finns så mycket historiskt att titta på. För något år sedan när vi skulle kryssa i Medelhavet tillbringade vi ett dygn i Rom. Vi sov inte särskilt mycket. För att hinna kolla på så mycket som möjligt gick vi runt i natten och tittade på sevärdheter. Fontana di Trevi på natten kan varmt rekommenderas. Nu fick jag inspo att lägga ut en bild därifrån ;) Ha en fin dag! Kram Ester

  SvaraRadera
 5. Ja nu vill man bort från kylan ochvi vaknade till ett vintervitt landskap imorse, fy! Italien är verkligen en favorit kram

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att sommaren är för kort, har därför svårt att lämna landet just sommartid :-) Den kommer och försvinner så fort.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 7. Hej! Vilken trevlig blogg jag hittade till! Håller med att visst längtar man till värmen och sommaren! Dina bilder såg jättehärliga ut!

  Ha en fin kväll!
  Kramar Fredrika

  SvaraRadera
 8. Vi funderar på att åka till Side. Har tidigare varit i Alanya flera gånger men jag tycker inte om stranden där. Har hört att stranden ska vara jättefin i Side. Är även sugen på Cypern, har aldrig varit där.
  Det vi vet än så länge är att vi åker den 25 maj, får se vart resorna går just den dagen då vi ska boka nåt:)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Vi har inte planerat riktigt ännu. Vi drar med husbilen dit näsan pekar, helst vill jag till Marocko...
  Alltid skönt med sol och bad!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 10. Mmm, Italien är ljuvligt och nu längtar jag också efter sol, värme, fantastisk mat och Italiens stora öppna famn. Kanske nästa år... :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 11. Härligt att ha något att se fram emot. Önskar dig en fin start på veckan. Kram Anette

  SvaraRadera