måndag 11 mars 2013

Så svårt att bestämma mig...

Vårt badrum är i akut behov av renovering och vi har stått i startgroparna både länge och väl nu.  Problemet är jag inte vet precis hur jag vill att det ska bli, jag hittar inte det som känns helt rätt.  Eller jo, jag vet att det ska vara vitt i lantlig stil men också klassiskt.
 
Bild lånad hos Inr
 
Jag villatt det ska kännas lyxigt och fräsht...
 
Bild hittad på nätet 
 
Bänkskivor i Carraramarmor vore fint.

Bild lånad hos Lantliga Hem
 
En helfigursspegel vill jag absolut ha. Tänk vad bra det är att surfa runt på nätet. Man hittar en massa fint och bra idéer. Helkroppsspegeln hade jag nog inte kommit på själv så tack för den.
 
 
Carraramarmor från Stonefactory
 
Hittade jättefin marmormosaik so känns helrätt till golvet. Kanske har det nu börjat gro idéer i mitt huvud på hur det skulle kunna bli? Ja, jag tror det... Hm, kanske kan vi snart komma igång med vår renovering då. Ska nog be K kontakta snickare i morgon.
 
Ha en fin kväll!
 
♥

5 kommentarer:

 1. Det där badrummet skulle jag lätt stortrivas i, härligt med sminkplatsen där också!
  Lycka till!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 2. Vilken bra ide med helkroppspegel i badrummet. Vi satt en stor spegel från vägg till vägg som det är på bilden med carraramarmor. Men till badrummet i källaren måste jag lägga detta på minnet, där kommer finnas lite mer utrymme att leka med. Vill du kika på vår badrumsrenovering finns det under etiketten Mitt hem - badrum. Lycka till med alla beslut! Endera morgon kommer du vakna och känna hur du vill ha det. Så var det för mig iaf :)

  SvaraRadera
 3. Internet är en fantastisk inspirationskälla och jag är övertygad om att du kommer hitta det där badrummet som säger Wow! inom dig. Eller olika delar som du kommer pussla ihop till just ditt drömbadrum. Ska bli spännande att följa er resa. Lycka till! :)

  Ta hand om dig Linda och ha en fin vecka!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Men vad snyggt! Det nedersta älskar jag! Vi har rätt nyss gjort vårt badrum och jag hade också jättesvårt att bestämma mig hur det skulle se ut! Men jag är rätt nöjd nu, fast det inte ser ut som dina bilder!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Hoppas du känner dig bättre, hemskt med magsjuka. Vilken härlig badrumsinspo du bjuder på. Precis vad jag behöver eftersom vi oxå skall helrenovera badrummet. Många beslut skall tas o mycket som skall fixas. Önskar jag hade lite mer energi, men den återvänder förhoppningsvis med solen o värmen. Kramisar Tina

  SvaraRadera