torsdag 21 februari 2013

Vintrigt...

Hur gärna jag än vill att våren ska göra entré så är det vinter. Snön ligger djup och minusgraderna nyper en i kinderna när man vågar sig ut. Tyvärr hör jag inte till dem som gärna går ut under vinterhalvåret utan jag har en annan favoritplats och det är framför brasan. Jag tänder den så fort jag kommer hem och trycker sedan där i stort sett resten av kvällen. Min mamma har alltid kallat mig "braskatt"?
 
 
Mina absoluta favoritblommor under vintern är Orkidéer. Helst kritvita men några rosa kan man hitta här hemma med. Jag vet inte vad det är med mig och orkidéer, jag kan bli så handlöst förälskad i dem. Hittar jag en riktigt fin i affären så slutar det nästan alltid med att jag har den under armen när jag går hem. Priset och frågan om jag verkligen behöver fler blir plötsligt oväsentligt eller för att tala klarspråk; allt vett går ur mig. Ja ja, alla har vi väl våra böjelser ;)
 
I morgon är det fredag, tack o lov!
 

6 kommentarer:

 1. Jag tycker också att orkideer är fina men jag har aldrig någon tur med mina så jag har gett upp. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bild med dina vackra orkidéer!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 3. Jag älskar också okdeér och helst vita men köpte några blommor som liknar dem igår i färgen rosa för dottern tyckte det , man vill kanske ha lite mer färg nu:)
  Ja men då ses vi på bloggdagen ser jag, vad kul!
  Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Hej Linda,
  Jag har nu skickat bekräftelsen i två olika mail. Hoppas att något av dem kommer fram.. Om inte - säg till!!
  Helt rätt hotell för övrigt =)
  Kram jannike

  SvaraRadera
 5. Jättefin bild och orkidéer! Kram

  SvaraRadera
 6. Haha, skönt att höra att det finns fler som gillar orkidéer. ;) Jag fick min första av min mans mormor för många år sedan och expertråd hur jag skulle ta hand om den. Sedan dess har det blivit många fler. :)

  Ha det så gott framför brasan Linda och så hoppas jag att våren snart ska dundra in med besked.

  Kram Lotta

  SvaraRadera