tisdag 12 februari 2013

Fettisdagen...

Fettisdagen, ja då vankas det semlor minsann. Ska snart ta mig en tripp ner till affären för att handla lite småfix, bland annat grädde.  Passade på att fota mitt kök när jag ändå röjt färdigt efter frukosten. Det är inte alltid det ser ut såhär... Här tillbringar vi den mesta tiden när vi är hemma. Med visst undantag för tonårsdottern då som helst stänger in sig på sitt rum. Vi lagar mat, pratar o umgås, gör läxor, diverse jobb och mycket annat.
 
 
Vi har ett kök från Tibrokök som vi är jätteglada i. Det är fint och slitstarkt. Bänkskivorna är i svart granit och är superpraktiska.
 

 
Kolla in olivträdet! Så friskt och fint fortfarande... Det står långt från närmaste element och får mycket vatten, minst två gånger i veckan. Man blir ju så nöjd när man lyckas! :)
 
Glöm nu inte semlan!

4 kommentarer:

 1. WOW vilket himla läckert kök du har .Supersnyggt .Underbart med olivträd.Ha en skön kväll.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Hit hittade jag:) Och vilket jättefint kök ni har!! Så stort och ljust!

  /fredrika

  SvaraRadera
 3. Förstår att ni tillbringar mycket tid i ert kök, snyggt, mysigt o personligt. Har också svart granitskiva i mitt kök, bland det bästa vi köpt. Avis på ditt olivträd, tror jag minsann ha tagit livet av mitt stora som jag fick i present av kollegorna. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Vilket hem du har =) Sååå snyggt!
  Ska kika mer i din blogg. Ha det bäst!

  SvaraRadera