onsdag 27 februari 2013

Kvällsljus...

Här avlöser dagarna varandra i en rasande takt. Föräldramöten, utvecklingssamtal, kvällsmöten på jobbet och lite träning och sedan avkoppling på det. Man har iallafall aldrig tid att ha tråkigt...
 
 
Idag hann  jag faktiskt vara ute en liten kort stund och känna solens värme på näsan. Vilken känsla! Nu skriker hela kroppen; Jaaa, det finns hopp om skönare tider!
 
Nu ska jag sjunka ner bland mjuka kuddar i soffan med mitt thé och se ytterligare ett avsnitt av Girls. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu för om jag gillar den eller ej. Det är lite för osminkad vardag för mig och lite smått vulgärt men ändå intressant så jag måste nog se fler avsnitt innan jag bestämmer mig för ris eller ros.
 
På tal om rosor så må jag säja att ibland blir man överraskad. I lördags köpte K med sig vita rosor från mataffären till mig (så snällt) och kors i taket de är magiskt fina. Alla har slagit ut och är hur kraftiga, krispiga och fräsha som helst fortfarande. Annars har jag inte så bra erfarenheter av just rosor från mataffären.
 
 
Uppdatering: Ooops, såg just att jag höll på att missa att det är Mia på Grötö strax. Det vore synd att missa, hög mysfaktor på det.
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Ibland ska man ha tur och vad mysigt att just hans rosor var så vackra! Jag har missat alla tv program ikväll eftersom jag jobbat!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vilken tur du hade med rosorna! Det var inget bra program med mia går trodde det skulle vara bättre. Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara rosor, ibland har man tur för rosor från mataffären brukar sloka efter någon dag. Ha en härlig fredag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Härlig bukett! Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 5. Underbart med rosor! Så kul att få lite spontant.
  En likadan tekopp somm du har jag... nånstans... får nog leta reda på den igen ;) Ha en fin fredag, kram Suss

  SvaraRadera