torsdag 12 juli 2012

Dagens fika...

Eftersom att jag är en sucker för att fika och baka så var jag ju bara tvungen att testa ett nytt spännande recept med smördeg och lemoncurd. Resultatet blev över förväntan och arbetsinsatsen var minimal. Jag hade nämligen fått en burk hemmagjord, underbar lemoncurd av min snälla mamma härom dagen.


Köpte ett paket med färdiga smördegsplattor som gräddades i ugn på 225 grader och sedan delades på mitten. På underdelen bredde jag ett rejält lager lemoncurd, klickade på en klick grädde och la locket ovanpå. Pudrade med florsocker och pyntade med några färska hallon och sedan var det klart.

Syndigt gott kan jag meddela! Råkar du nu ha en burk lemoncurd stående i kylen eller är sugen på att koka en så testa detta recept. To die for!

Nu landar jag i tvsoffan med (eller till, kanske det heter) Ernst!

Kram


5 kommentarer:

  1. Skit vad det ser gott ut:))) Hoppas att allt är bra. Ser att ni också har haft konfirmation:) Vi hade det i maj. Ja uiieeee vad nöjd jag är med mina 549:- kronors Replay skor. Ja man är inte klok. Det kommer bilder på Usa saker...Stor kram A

    SvaraRadera
  2. Så gott det ser ut och vilket fint foto. Det där måste jag testa i helgen. Vad skulle man göra utan alla fantastiska bloggar med superbra inspiration?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ser supergott ut! Alltid kul att testa nåt nytt.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Uj uj vad gott!
    Kram Jannike

    SvaraRadera
  5. Oh, det ser fantastiskt gott ut....:)

    SvaraRadera