torsdag 19 juli 2012

Regn, regn, regn...

Idag har lovats regn hela dagen!!! Vädergudarna måste haft otur när de tänkte sommarväder, eller? Jag längtar efter 25 graders värme och sol, sandstrand, picknickkorg, solcremsdoft och sand mellan tårna. Är det verkligen förmycket att önska i mitten av juli på "Solen och vindarnas ö"?

Men man får göra det bästa av det även om inspirationen till att göra saker som passar mer eller mindre dåligt väder börjar tryta. Lina bakar vaniljbullar med mormor och Alex är i Kalmars badhus och badar med K. Funderar starkt på att göra ännu ett besök på Paradisverkstan och tröstshopa, det brukar vara upplyftande för humöret... ;)


Lite strandliv, havsluft och kittlande sol på näsan, är det verkligen för mycket begärt???


Dags att ta tag i dagen, inget blir bättre för att man hänger läpp! Det kan bli riktigt spännande att se vad det faktiskt blir av denna (regn)dag.

Må så gott!!! Hoppas solen skiner på dig!

Kram

8 kommentarer:

 1. Ja här på fastlandet så skiner den inte...oj så grått här är idag. Tack för titten. Hoppas att du hittade något fint på paradisverkstan

  SvaraRadera
 2. Här har vi äntligen sol efter så mycket regn o rusk! Jag kommer på mej själv med att sitta och vänta på sommarvädret, men snart år ju faktiskt sommarmånaderna förbi?! Uff! Ska njuta av solen idag :)

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Förstår precis hur du känner, det är lätt att tappa sugen och deppa ihop ;) Nu håller vi tummarna för att solen tränger igenom molnen :) Kram Ester

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas verkligen att det blir bättre. Jag tror ändå att Öland och Gotland har haft bättre. Det huset ser sååå lovely ut:) Hoppas att allt är bra med dig och din familj:) Stor kram Anne

  SvaraRadera
 5. Ja var är värmen? sååå trist!
  Stort grattis i efterskott
  Jannike

  SvaraRadera
 6. Fina bilder, idag skiner solen på oss och jag hoppas det håller i sig, kram

  SvaraRadera
 7. Förhoppningsvis tittar solen fram ordentligt snart igen. Tydligen vankas det finfint väder här nere i Skåne iallafall till söndagen. Då ska det badas här. :)

  Ha en fin helg Linda!

  Kram Lotta

  SvaraRadera