tisdag 17 juli 2012

Min dag...

                              
Att fira födelsedag på Öland är utan tvekan det allra bästa (enligt mig...). Idag har varit den finaste dagen på länge och jag satt länge och väl ute och solade. Det kanske inte var så jätte varmt men solen har skinit så gott från nästan molnfri himmel och när jag hittade lä blev det faktiskt riktigt varmt. Det finns inget skönare än att bli sådär härligt solvarm i skinnet...

Jag har blivit firad och uppvaktad så det varit helt galet med både underbara presenter, blommor och tårta.


Hur gammal ja än blir så kommer jag aldrig tröttna på att fylla år, det är jag säker på. Jag älskar att få vara i centrum ;) och ta emot pussar, kramar, paket och blommor!

Kvällen avslutades med den mest fantastiska middag på StrandNära B&B men hur det var berättar jag i morgon. Nu är det dags för att krypa upp i soffan och småprata med mamma över ett glas vin. (Man får passa på att prata mycket med mamma o pappa när man är här i lugn och ro. Mysigt!)


God kväll!

♥♥♥

2 kommentarer:

  1. Grattis på födelsedagen! Vad kul att ni gillade StrandNära! Och Gårdby också, för den delen! Två av mina favoritställen här på Öland. :-) Hoppas att ni får fortsatt fina dagar här på ön! Kram!

    SvaraRadera
  2. Grattis på födelsedagen!
    Kul att hitta hit till din fina blogg!

    Kram Sofi

    SvaraRadera