måndag 19 januari 2015

Att slippa bestämma mat en hel vecka, tack o hurra!


Det bästa jag gjort på länge, länge är utan tvekan att beställa hem matkasse. Den levereras direkt till dörren varannan vecka och det bästa av allt är att någon annan har tänkt ut vad jag ska laga och äta till middag. Dessa veckor är helt fria från ångestfyllda besök i mataffären med ett trött huvud och en knorrande mage efter en lång arbetsdag.
Superbra!

Denna vecka ska vi äta Asiatisk biff med sesamdoftande nudelsallad och ingefärsdressing, Corn chowder med quesadillas och Tagine på spätta med rostade sesamfrön och morots- och apelsinsallad bl a. Låter helt ok, tycker jag.

Vi har av ren slump egentligen valt just Linas Matkasse, men hittills har vi varit nöjda med den men visst finns det säkert många fler olika att välja på. Dock ska vi faktiskt byta tillbaka till barnkassen som vi hade från början då det var fler rätter i den som barnen gillade.

Detta skriver jag bara för att jag själv är så himlans nöjd med denna lösning och gärna tipsar dig som tycker vardagsmaten är tråkig och jobbig att bestämma och handla. Ingen sponsring alls (tyvärr;)).

Brukar du beställa matkasse och i så fall vilken?

Nu är det snart dags att dra på träningskläderna här. Det känns hur segt som helst idag, helst skulle jag bara vilja krypa ner under en filt...

Ha det gott!


6 kommentarer:

 1. Hallå där!
  Åå det lät skönt att slippa tänka..;)
  Nej vi har aldrig provat..jag är nog alldeles för rädd att det ska vara något otäckt där i...;) Kanske den där barnkassen skulle passa även mig...

  Så himla kul att sitta o kika på filmer från då barnen var små. Våra ligger på videoband och jag måste ta mig i kragen att lämna in dem och få dem överlagda på en usbsticka.
  Jag har också tränat ikväll...hade iiiingen lust men jag tvingade mig i väg och det gick skitbra r3ent ut sagt så nu känner jag mig så där härligt uppe i det blå..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Har aldrig testat matkasse men det skulle vara skönt, jag tycker det är urtråkigt med vardagsmiddagen. Som tur är så är mannen mer påhittig :) Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig provat - har sagt i flera år att vi ska testa, men kommer aldrig till skott! Kanske ska ta tag i det nu, det verkar så otroligt smidigt och skönt.
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 4. Har aldrig provar en matkasse, men det verkar otroligt smidigt. Vi kör på vår veckomatsedel på söndagar o det funkar väldigt bra. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. jag tycker verkligen matkasse är en så himla bra grej. Personligen älskar jag att åka och storhandla på söndagarna så då fixar jag liksom vår egen matkasse. Men om tiden, lusten eller tålamodet tryter kommer jag definitivt också köra på matkasse.

  SvaraRadera
 6. Ja vi har provat Linas Vegetariska, perfekt när man är två så får man lunch dagen efter också! Kul variation ibland när man har idétorka på vardagsmaten :)

  SvaraRadera