tisdag 6 januari 2015

Trettondagen......sista dagen innan vardagen tar tag i oss igen. Åter till skola,jobb och rutiner. Men, jag tycker faktiskt att det ska bli skönt. Det känns som jag varit ledig länge nu. Nu vill jag tillbaka till ett sundare liv med mer motion och mer regelbundna mattider och nyttigare mat. Passade på att inviga min nya juicepress idag. Började lite safe med ett recept från instruktionerna till maskinen. Morot med apelsin och ingefära. Gott! K som inte tål morot fick sin med bara apelsin och ingefära.

Om en vecka startar träningen med och fram tills dess tänker jag promenera varje dag.

Hoppas du har en fin trettondag!
Kram!

6 kommentarer:

 1. Låter som ett bra recept för ett nytt år!
  Jag hoppas att min kropp vill jobba med mig snart istället för motströms så jag kommer igång och kan springa igen.
  Ha en riktigt fin trettondag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. men alltså sååå gott och fräscht med juicer och nypressade frukter! jag pressar apelsiner som om det inte fanns någon morgondag! =)

  SvaraRadera
 3. Åh, det där såg gott och fräscht ut! Hoppas veckan blir bra!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Hej igen:)
  Kom på att jag inte svarat på din fråga ang. fotografering hos mig. Jag har faktiskt inte gått nån kurs i fotografering (men i bildredigering), så jag är självlärd. Öva, öva, öva låter som en bra idé, det är i alla fall vad jag gör :) Jag är ju långt ifrån en utbildad fotograf, så tekniskt sett finns det säkert mycket att säga om mina bilder. Men jag gillar naturliga bilder och det tror i alla fall jag man bäst får till genom att öva och fota mycket.

  Kram

  SvaraRadera
 5. En bra start på året, fräscht o sunt. Ingefära är så gott o så nyttigt perfekt för att hålla kroppen frisk. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Ja, visst är det härligt att vara ledig, men vardagen har sin tjusning den också. Ha det gott! Kram Camilla

  SvaraRadera