lördag 21 december 2013

Att slå ett slag för något braDet lackar sakta men säker mot jul och vi njuter av en lugn och skön lördagsförmiddag med tänd brasa och ljus i varje hörn. Det är så trist väder ute så hälften hade varit nog. Blåser och regnar på tvären. Vi håller oss inne och pysslar med sån´t som är mysigt i stället. Klapparna är klara för inslagning och i kylen ligger en laxsida som ska gravas. Jag älskar gravad lax, eller egentligen lax i alla dess former men gravad och rökt måste finnas på julbordet. Hittade ett recept hos Leila som ska testas.


Härom dagen kom ett paket jag beställt med sån´t som sätter guldkant på tillvaron och får en att känna sig extra fin. Bland annat en tub med Glominerals Body Bronzer. En härlig crème som ger lagom mycket färg och fint skimmer på armar, ben och dekolletage. Härligt svagt solbränd ton och absolut inte orange. Det blir perfekt när man ska hoppa i jul och nyårsstassen. Jag hittade den här.

Bäst att sätta igång med laxen.

Ha en fin lördag!

3 kommentarer:

 1. Lite guldkant på tillvaron vill jag gärna ha i juletid så tack för tipset vännen. Önskar dig en riktigt God Jul. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Härligt med guldkant!
  Hoppas laxen smakade bra=) Själv är jag allergisk mot lax, så den hoppas jag på julbordet;-)
  En riktigt GOD JUL vill jag önska dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas att allt är bra med dig och de dina Linda och att det nya året har börjat på allra bästa sätt?

  Ta hand om dig!♥

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera