söndag 1 december 2013

Välkommen fina adventstid!

Advent, så fint det ordet klingar... Så mycket härligt att se fram emot såhär i december månad. Vi har fikat med  saffranskladdkaka som är så underbart god och införskaffat två fina granar. För en gångs skull var vi ute i god tid och fick tag på två riktigt fina. En har K redan satt upp på altanen men ljusslinga i och en står i garaget och väntar på att få flytta in om någon vecka eller två.

Detta är nog den bästa tiden på året, eller?Tyvärr är jag sjukskriven ett tag efter en trafikolycka i fredags. Jag klarade mig med en bruten fot så jag mår under omständigheterna bra. Men man får se det från den ljusa sidan, nu kan jag vara hemma och julpyssla istället även om det är lite mer omständigt hoppandes på ett ben.

Ja, ja så kan det gå!

Får passa på att blogga lite mer nu också då och det är ju kul!

Fin adventssöndag till er alla!

Linda

3 kommentarer:

 1. Saffranskladdkaka det lät gott! Recept?
  Tråkigt med bilolyckan men kul att se dig mer här på bloggen!
  Fin bild, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Men hoppsan inte kul med trafikolycka, vilken himla tur att det gick så pass bra ändå så du kan få njuta lite av December. Har också saknat dig, så hoppas du finner inspiration att börja blogga lite mer nu!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Men vännen vilken tur i oturen att det "bara" blev en bruten fot. Härligt att du är tillbaka i Blogglandia, har saknat dig. Ha en fortsatt mysig advent. Kramisar Tina

  SvaraRadera