söndag 16 mars 2014

Livsandarna återvänder saktaEfter att ha befunnit mig i någon form av vinterdvala känner jag nu hur jag sakta men säkert vaknar igen. Kylan och mörkret har fått all min inspiration och ork att försvinna och min energi har gått åt till att bara göra det jag absolut måste. Kvällarna har startat tidigt och redan vid sextiden landar jag i soffan och där blir jag kvar tills sängdags.

Men nu… nu sitter jag i mitt favorithörn på terassen och känner solen värma och inspirationen greppa tag. Nu ser jag allt jag har runt mig med nya ögon och längtan efter att börja pyssla med allt på en gång blir stark. 
Några söta, små penséer har jag planterat och jag har uppdaterat med lite nya kryddor.

Igår plockade jag även en nätt bukett med snödroppar. Så lite gör så stort för själen. Och så solen förstås, solen gör verkligen underverk. Jag misstänker att min kropp går på solenerg.Så härligt att solen och våren äntligen kom tillbaka. 
Som jag väntat och längtat!

Linda

3 kommentarer:

 1. Vinterdvala är inte roligt, men tur att den går över när våren med sitt uppvaknande sätter fart på dig med.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du är tillbaka! Så fint i din soliga hörna, här är inget planterat ännu.... Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Ja den där vinterdvalan är inte kul, men nu kommer ljuset, solen o värmen o vi kommer alla bli både piggare o få mer energi. Härligt att du är tillbaka vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera