lördag 21 februari 2015

Vad det stod?


Lördagsmorgon.

Vi sitter vid frukostbordet och smälter beskedet vi fick igår. Tänk att man kan tro så fel. Under uppväxten var K allergisk mot katt och hund. Alex har visat på allergi mot katt och vi har förstått att det då är svårt för honom att ha hund för nära inpå med. 

När man sedan bestämmer sig för att ta reda på fakta, göra blodprov så visar dessa på något helt annat än man alltid trott. Konstigt!

Alex var först ut med att testa sig och han är allergisk mot katt men i n t e hund. Det finns enligt läkaren ingen anledning för honom att inte skaffa hund.

K är v a r k e n allergisk mot katt e l l e r hund! Han har med andra ord aktat sig för dessa under hela sitt vuxna liv helt i onödan. Han har ju trott att om han kommer för nära så kommer han bli dålig.


(Bild lånad från headlylanespringers.com)


En så´n här hoppas vi kommer flytta in hos oss till sommaren.

Gissa om vi är glada!

Nu är det bara att leta och finna den rätta.

Vilken härlig helg det blev, trots snuva och allt.

Kram!


4 kommentarer:

 1. Å vad glad jag blir för er skull!
  Så härligt att ingen av killarna är allergiska så ni kan skaffa hund! Så mysigt med en ny lurvig familjemedlem:)

  Ha en bra helg nu!

  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Åhh vad härligt! Kan inte tänka mig ett liv utan Doris, nu när hon finns hos oss. Lycka till i valet av rätt valp.
  Kram helena

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt besked! Vi har haft en gammal katt (20 år) som vi fick göra av med för någon månad sen. Vi sakar henne men tänkte vänta ett tag innan vi bestämmer oss för om vi ska ha något nytt husdjur. Det är ett ansvar som tar tid, men mysig tid. Kram Anita

  SvaraRadera
 4. Å vilken lycka !!Vilken underbar lite goding på bilden, förstår att ni är glada att kunna skaffa en ny familjemedlem vad det lider !
  Kram Anna

  SvaraRadera