söndag 15 februari 2015

Slutet på sportlovet...

         


Hej och god kväll! 

Hoppas ni haft en fin helg!
Jag sitter just nu och suger ur det sista av mitt sportlov som varit allt annat än sportigt. En rejäl förkylning som startade förra lördagen har hängt i under hela veckan så jag har bara legat i stort sett. Surt när man väl är ledig...

Jaja, en tur till Helsingborg  kom vi iväg på i fredags i alla fall. Mysig stad och på vägen dit så körde vi inom Höganäs och besökte det omtalade Magasin 36 och åt gott och shoppade. Tyvärr sov vi som krattor på hotellet i Helsingborg då vi fått ett rum precis just ovanför helvetets innergård. Aldrig har jag legat och lyssnat på så många olika bråk under en och samma natt. Det var asiater som trätte, ett svenskt par som näst intill tänkte skiljas på stående fot och ett gäng killar som skrek till varandra på ett språk jag inte kan och det var nog lika bra för vad de skrek till varandra var nog inget fint i alla fall.
Vi skulle egentligen tagit båten över till Helsingör på lördagsmorgonen men efter den sömnlösa natten orkade vi helt enkelt  inte. Det blev hemfärd istället, via Halmstad och ett jättemysigt café där.

Nu har jag dessutom drabbats av bihåleinflammation så vi får väl se hur jag mår i morgon när det är dags att jobba...
Nåväl, nog gnällt! Idag har vi ätit älgstek med sås, potatis, kokta sugar snaps och krispig, inlagd gurka. Så gott, så gott!
Nu ska vi fortsätta att plöja ett par avsnitt av Games of Thrones, jag och K. Vi är helt fast i den serien, riktigt underhållande.Nu håller jag tummarna för att jag mår hyfsat bra i morgon och att alla ni andra får en fin vecka!

Kramkram!4 kommentarer:

 1. Å fy vad trist , både med förkylning och tråkig hotellupplevelse :( fina bilder visar du iallafall, hoppas du kryar på dig!

  SvaraRadera
 2. Men vad tråkigt att ditt sportlov blev så. Och så irriterande att få ett sånt rum... Fint hos dig. Hoppas du kryar på dig. Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Typiskt att bli sjuk när man är ledig, men då förlorade du väl inga pengar iallafall. Vad tråkigt med hotellet. Men kul att ni fick se magasin 36. Hoppas inte bihålinflammationen blir för jobbig😘
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Hej där!
  Men va trist att du inte är piggelin... Hoppas det känns bättre imorogn.
  Den där maten lät ju rackarns god..
  Kram Anna

  SvaraRadera