måndag 16 februari 2015

Piggelinpiller häråt, tack!

Måndagskväll!

Nä, ingen träning för mig i kväll heller. Det betyder alltså att det är två veckor sedan jag tränade sist. Trist! Men jag var i alla fall tillräckligt pigg för att ta mig till jobbet i dag, tur det för det är bara stressande att vara hemma. Nu däremot är jag slut, finito och helt utpumpad. Sitter där jag sitter och rör nog inte en fena mer idag.

S å , om någon har tips på piggelinpiller mottages detta tacksamt för nu är jag le på att vara hängig.
Marsipanbröd fungerar sådär...


Vilken skillnad det var att köra till jobbet i dag. Det var l j u s t ! Alltså, det måste väl ändå vara det bästa som finns när man riktigt känner och ser att det har vänt, att det blir ljusare och att det till och med är ljust en stund när man kommer hem. Nice!

Nä, jag orkar kanske hasa mig till tv-soffan så vi kan plöja ytterligare ett par avsnitt av Games of Thrones. Så underhållande om än något rå.

Kram!


4 kommentarer:

 1. Gokväll!

  Om du får tag på något piggelinpiller kan du väl skicka hit lite;)
  Så tråkigt att du varit sjuk på sportlovet. Hoppas du piggar på dig snart! Hos oss har vi sportlov den här veckan. Jag jobbar ju på förskolan och vi har ju öppet som vanligt men med lite mindre barn och lite andra aktiviteter.

  Ha en fin kväll nu!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Hej där!
  Ja du det här är väl e sån där period som man liksom måste beta sig igenom... Men jag äter D-vitamin nu, ett måste under den här mörka årstiden. Jag köper mina på Hälsokost.
  Tack o lov går vi ju mot ljusare tider...
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. det är väl just ljuset som kommer vara ditt magiska piller. jag tycker alla runt mig är lite mer sömniga än vanligt! =) Håll ut, nu vänder det ju! Solen är på väg! kram!

  SvaraRadera
 4. Är också superseg o vilar mest hela tiden, tror att vi alla kommer piggnar till när det blir ljusare och varmare. Kramisar Tina

  SvaraRadera