söndag 17 augusti 2014

Soft söndagskväll efter en hektisk helg

Whooops, här blev det tyst ett tag. Helgen har varit minst sagt intensiv. Mellan halv två och tre, natten mellan fredag och lördag, var jag i Gränna och hämtade min efterlängtade tjej. Att få krama henne efter att ha längtat så var en fantastisk känsla och jag fick torka en och annan tår. Så skönt att hon är hemma!  Älskade unge!

Resten av helgen har gått i rasande fart. Jag har rensat landen i trädgården, lagat mat, varit och shoppat kläder med Alexander, lagat fantastiskt god ryggbiff och däremellan har jag lyssnat på Lina som fullständigt bubblat av berättelser från äventyret på Island. 

Och hon ska tillbaka… Om det blir som hon hett önskar så ska hon tillbaka nästa sommar för att sommarjobba hos paret som anordnar ridresorna. Hon är helt förälskad i landet. 
Ja, vi får se hur det blir...


Mamma och pappa har varit på Öland i helgen och med sig hem hade de den mest underbara buketten med Höstanemoner till mig. Det är kärlek det! <3

Ha en fin vecka nu alla!

Jag trivs riktigt bra på mitt nya jobb men det är mycket och intensivt, därav blir kanske bloggen inte uppdaterad jätteofta, men jag ska göra mitt bästa.

Vi ses!


5 kommentarer:

 1. Hej Linda!

  Så skönt att ha dottern hemma igen:) Härligt att hon haft det så bra!
  Alltså dina bilder, de är så vackra! Du är så duktig på att fota!
  Idag köpte min Gustav en tjock fototidning så jag kan lära mig våran Nikon D5000 (tror jag den heter)
  Jag fotar med en kompaktkamera med lång zoom nu och jag älskar den:) Men om jag vill ta bättre bilder så måste jag nog lära mig hur vår systemkamera funkar:)

  Ha det fint!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Hej där!
  O tack söta du för dina fina ord om vårt vardagsrum:)
  Å höstanemoner är ju sååå vackra! Men hur gör man för att få dem att trivas?
  Ha en bra dag på jobbet i morogn!
  Kram Anna
  PS: ses vi på eventet i Enköping 30:e aug??

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar bukett ! Jag förstår din lättnad och glädje över att dottern är hemma, fick hem min egen dotter ikväll också efter en vecka i Grekland. Inatt kommer jag sova såååå gott ;) Det är roligt när ungdomarna är aktiva och hittar på saker men man kommer nog alltid ha en viss oro i modershjärtat tror jag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig bukett! Skönt att ha dottern hemma igen, har varit på Island en gång såå vackert land!
  Snyggt kök ni har, kram Suss

  SvaraRadera