onsdag 6 augusti 2014

Förlängd födelsedag


Idag har vi haft en betydligt skönare dag än igår. Hyfsad temperatur och regnfritt. Till och med så att solen har strålat periodvis. Alltså, denna sommar går nog till min historia som min finaste. Och det var min fyrtionde. Hepp!


Jag har alltid gillat att fylla år och det kommer jag nog att fortsätta göra för alltid. Vad betyder åldern egentligen, en siffra inget mer. Man är så gammal eller ung som man gör sig. Och lever man efter devisen Det bästa ligger framför en, då blir det aldrig tråkigt.


Jag fick så klart många fina presenter när jag fyllde år och av mina finaste föräldrar fick jag själv välja ut vad jag helst vill ha. Därför har jag haft en del trevliga stunder framför datorn då jag gjort beställningar på saker som länge stått på min stående önskelista. Och idag kom några av paketen. Direkt från Strandvägen i Stockholm och så fint inslagna att jag ännu inte gitts öppnat dem. Jag går här och kikar och fingrar på dem för att förlänga den sköna känslan lite. (Jag vet ju trots allt vad som är i…)
Fast nu är det nog dags. Dags att packa upp och söka bästa platsen här hemma för de nya fina jag fått. 
Hu, så roligt!


Vi ses!

3 kommentarer:

 1. Åååå äslar paket därifrån!!!
  O nu tror jag minsann att jag kommit fram till att du o jag är av samma goda årgång, dvs 73:or
  Grattis igen, och du må tro jag är nyfiken på vad som döljer sig i paketen:))
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Försenat grattis till dig! Spännande med de paketen, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Grattis och härligt med lång firande. kram

  SvaraRadera