torsdag 25 juli 2013

Mitt bästa ställe...
Vi har nog alla en plats dit vi gärna återkommer. En plats som alltid finns i hjärtat. Där lugnet och avkopplingen blir som allra störst och där tiden för att vara tillsammans finns utan annat som pockar på uppmärksamhet. Min plats är på Öland. Där har jag tillbringat delar mina somrar ända sedan jag var liten. Miljön, naturen, luften och ljuset har en stark inverkan på mig. Jag blir lugn och harmonisk.

Den veckan vi nu har avverkat var nog en av de allra finaste. Varmt och soligt varje dag och med långa ljumma kvällar. Till och med att vattnet var tillräckligt varmt för att jag skulle kunna bada. (Det händer inte så ofta).

Vi gjorde många utflykter till mysiga ställen och vi åt massor med gott.
Till och med att tonåringarna slet sig från tv-apparater och datorer och gick loss i mormors skåp bland sällskapsspelen. (Det händer inte heller ofta kan jag säja...)


Denna sommar har jag samlat på mig många fina minnen att stoppa in i hjärtat.

Kram!

3 kommentarer:

 1. Ja, visst är Öland ljuvligt och vackert!
  Även jag har tillbringat alla somrar där. Jag känner många andra som också återkommer varje år och kan inte låta bli att fundera vad Öland betyder för oss alla...

  Tack för att du delar med dej av fina bilder därifrån!
  Kram Eva, Tinibelli

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga sommarbilder från ert Öland. Jag förstår att det hunnit bli många fina minnen, allt blir så mycket lättare när solen skiner och det är varmt.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt att du har det bra, så pass att du samlar på minnen. Älskade sommar med semester som gör en så gott.

  Ha det fortsatt toppen!

  SvaraRadera