tisdag 23 juli 2013

Hemma...Hittade den finaste duken på Paradisverkstan. 


Hej igen!

Nu är jag tillbaka på hemmaplan igen. Efter en fantastisk vecka på Öland med sol och bad varje dag, det hade man ju inte vågat räkna med... Vi har njutit till max och det var lite trist att behöva åka hem. Men det fina vädret fortsätter här hemma och vi har en hel del pyssel kvar med poolen så det är ok ändå.

Det blev inte så mycket bloggat på Öland eftersom  alla hade med sina datorer men vi bara hade tillgång till ett trådlöst internet. Dessutom var det alldeles för fint väder för att sitta inne vid datorn.

Jag ska lägga upp lite bilder från vår vecka senare. Jag har fått en fantastisk ny kompis i form av en ny dator som tar lite tid att lära sig både vad det gäller att överföra bilder och göra blogginlägg. Har alltid haft PC förut och nu ska jag försöka lära mig Mac istället... Mycket kliande i huvudet kan jag säja.


Prästkragar är en av mina favoritblommor och jag blir lika glad varje sommar när jag kan plocka in ett gäng.

Resten av dagen ska jag tillbringa ute i trädgården i solen. Det är endel rens att göra när man varit borta...


Hoppas alla ni andra också har sol idag!

Kram Linda

6 kommentarer:

 1. Vilken snygg duk! Jag har också hittat en ny sommarduk i år. Kan tänka mig att en Mac får en att klia sig i huvudet, men du lyckas säkert. Men njut av det fina vädret, för här kom det helt plötsligt en massa moln jag inte sett på länge..
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Blått o vitt är sommar för mig, jättefin duk. Härligt med en veckas semester på ljuvliga Öland, förstår att datorn fick vila. På fredag får jag äntligen njuta av semester o ledighet. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Riktigt fin duk!! och grattis lite sent :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 4. Härligt med semester på Öland. Där har vi hyrt stuga ett år och barnen vill gärna åka tillbaka. Ölands djurpark var ett favoritställe, särskilt deras tivoli.

  SvaraRadera
 5. Jättefin duk - precis i min smak.
  Härligt med Gotland och grattis till dig också Julibarn =)
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 6. Verkligen en vacker duk!
  Här njuts det av sol o bad mest varje dag med, det är ju det vi behöver nu. Boosta oss med d-vitaminer så vi klarar mörkare tider sen..
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera