måndag 6 maj 2013

Summerar allt det goda

 
Finast vitsippsbuketten väntade på mig hemma på bordet.
 
 
Hej!
 
Ja vad säger man? Helgen som var kan ha varit en av de bästa. Så många fina och härliga kvinnor jag har mött. Så mycket inspiration jag fått och så många skratt det blev. Jag är så tacksam att jag tog mod till mig och anmälde mig och sedan begav mig dit på helt egen hand. Jag var nervös, det ska gudarna veta men jag gjorde det ändå och det ångrar jag inte.
 
Jag har lyssnat på fantastiska föreläsningar av Malenami som pratade om hur hon startade sin blogg om vart den fört henne fram tills idag. En tjej det riktigt lös om. Efter henne fick vi lyssna på Jannice
som berättade om hur vi kan använda Feng Shui i vår inredning för att skapa harmoni och balans. Sist men inte minst berättade Maria om sin krokiga resa till framgångsrik matbloggare.
Tack, alla ni! Jag är full av inspiration!
 
Tack, också till dagens fina värdinna Jannike som lagt ner ofantligt mycket jobb inför den här dagen!
 
Tyvärr kan jag inte bjuda på bildregn som många andra då jag helt enkelt inte hann ta särskilt många eftersom tiden mest pratades bort och kameran glömdes. Det blir gärna så för mig när jag har roligt.
 
Till alla er jag fick tillfälle att prata med vill jag bara säga:" Jag hoppas vi ses någon gång igen!"
 
KRAM
 

5 kommentarer:

 1. Modigt att åka dit själv, så kul att träffa dig.Jag hoppas vi ses snart igen! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Heeej!
  Ja, jag kan bara hålla med om allt!!! Det var en riktigt härlig dag!! Vi åkte ganska tidigt efter middagen min syster och jag för vi (jag;-) skulle köra hem till Kalmar tidigt på söndagen.. Lite synd för jag hade gärna varit kvar och pratat med alla lite till:-)
  Ja vet vet, kanske ses vi på nått annat bloggevent!
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jättekul att träffa dig! Kände att du försvann efter maten och nu i efterhand undrade jag vart du tog vägen, men hoppas du inte kände att jag svikit dig!?
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Hallå där!
  Men åååå vilken fin blogg du har!
  Tack själv för i lördags. Det var så trevligt och jag önskar man hade kunnat stoppa tiden. Det är ju så konstigt för hur mycket man än pratar har man ju aldrig pratat klart..:(
  Jag kom hem till en sur tonåring...så..hmm...kanske det inte hjälper med en pojkvän ändå...*skratt*...
  Jag är också så glad att jag åkte. Känner att jag fått en massa ny inspiration.
  Va spännande med poolbygget. Det ska bli kul att få följa sen.
  Men jag fnissar också...för huuua vilket jobb det är! Det är tur att man inte vet det då man startar... Men det är skönt nu då man "bara" behöver starta igång den efter vintervilan..;)
  Ha en fin dag!
  Kraaaaaaaaaaaaaam Katarina

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig dag och så kul att få träffa dig, hoppas att det blir fler gånger, kram

  SvaraRadera