tisdag 7 maj 2013

Rensa i röran...


Dags för en utrensning?
 
 
God kväll!
 
Efter att ha lyssnat på Jannices föreläsning om Feng Shui i lördags tycker jag att jag ser ytor överallt som behöver rensas!?  Så bra att jag har en långhelg framför mig för nu kliar det verkligen i fingrarna och hela jag spritter av lust och inspiration till att rensa och göra om.
 
Väntar dock till ledigheten eftersom jobbdagarna är intensiva och jag är trött i hela kroppen. Synd att vädret tydligen ska bli sämre för jag hade kunnat tänka mig att fixa en massa i trädgården med under helgen. Men vädergururna kan ju ha fel!
 
Ta hand om er alla fina!
 


3 kommentarer:

 1. Är så glad att vi fick träffas IRL i lördags, kändes som vi känt varandra hur länge som helst. Tyvärr gick dagen alltför snabbt men hoppas vi ses snart igen. Visst blev man inspirerad i lördags o nu vill jag bara rensa, rensa. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Hi, hi, så kul det där. Många som vill rensa rensa nu. Här känner jag likadant! Har rensat garderober idag, så ett steg på vägen. Nu är det såna där utrymmen som man baxat in saker i med, hu dem ivill man knappt tänka på;-)
  Vill också ut i trädgården, man kanske skulle klona sig?;-)
  Vi har varit hemma idag då tösen min hade så ont i halsen imorse.. Så vi har bakat lite:-)
  Må fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. :) Måste bara le när jag läste din text... precis mina planer i helgen. Jag blev så inspirerad att jag började redan i måndags lite *ler*
  Ha en fin dag

  kram kram Malin

  SvaraRadera