onsdag 15 augusti 2012

Belöningen...

Hur härligt är det inte att få gå i sin egen trädgård och plocka buketter av det man odlat själv?

Försökte mig på att odla Luktärt trots att jag misslyckats massor med gånger med just dessa innan. Vågade satsa efter ett tips om att de vill ha mycket vatten och näring. Nu har jag vattnat och vattnat, gödslat och gödslat och faktiskt så har det gett resultat. Plantorna är stora, kraftiga och fulla av blommor och knoppar. Lyckliga jag! :) Älskar verkligen doften av luktärt när man sitter ute i skymningen på sensommaren. Men de är ju även super att plocka in då de lätt konkurerar ut dyra doftljus.

Just nu står det små buketter och doftar lite överallt. Jag älskar när jag kan slösa med sån´t jag gillar!

Häromdagen landade en ny tavla från Hagedornhagen på en söt nyckelpiga. Ska bara hitta en passande ram sedan ska den få komma upp på väggen. Gillar att den är röd. Nu när hösten kommer krypande så känner jag att jag gärna har lite mer färg omkring mig för att det ska bli mysigt. Nu har vi passerat halva vägen mot helgen! Dagarna går fort när man börjar komma in i vanliga gängor...


Kram

3 kommentarer:

 1. Så fint med små buketter av luktärt här och där och vad roligt att det lyckades för dig i år. Man ska inte ge upp. :)

  Ha en fin helg Linda!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Jag älskar luktärter, vad roligt att höra att du lyckats med dem denna gång!

  Kram Ester

  SvaraRadera
 3. Trvlig helg på dig Linda!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera