måndag 4 januari 2016

När man inte får något gjort...


Måndag...

Och jag är ledig några dagar till! Börjar på torsdag. Jag har förstått att många av er andra börjar så smått idag. Hoppas ni kan mjukstarta lite. 

MEN, jag hade planer för dagen idag. Jag hade tänkt plocka bort julen, storstäda, tvätta och en massa annat. Vad hände? Ja, det undrar jag med... Jag har fortfarande inte fått upp ångan efter allt slappande, helt enkelt. Nå, det mesta av julen är borta, några maskiner tvätt blev det men sedan blev det bakning och långpromenad. Jo, för städningen den finns ju ändå kvar till sedan. Lika bra att passa på att promenera och baka när andan faller på. OCH dagen är ju inte slut än. Jag hinner nog lite till innan det sär dags att hoppa i säng. 




En Silviakaka blev det. De är ju så goda...

Så är du sugen på en fika så finns det här :)

Nä, back to business!

Vi ses!



2 kommentarer:

  1. Ja inte blir det många knop gjorda, men det är skönt med en mjukstart så här i början på året. Ha en mysig afton vännen. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Den eklektiska fake audemars piguet elegansen i René Mouris Mythique börjar med 46 mm rostfritt stålfodral. Den unika tvåskiktsramen som dominerar fake panerai utsikten över denna design är en kombination av en traditionell rund slät ram som överlappar ett brett, dramatiskt hexagonlager. Dessa fake hublot två kombineras för att skapa ett dynamiskt samspel mellan yta och form som fångar ljuset i nästan vilken vinkel som helst fake seiko och kräver uppmärksamhet på handleden. Andra detaljer i ärendet är stolt galliska i sin individualitet, inklusive den distinkta triangulära fake rolex slingrande kronan och de tidiga 1900-talets bifogade flikar. Mythique caseback kastar fake Rolex denna designinspiration till fin etsad lättnad, med ett litet safirutställningsfönster som flankeras av en utsökt gravering av rolex replica Eiffeltornet med en inskription som förklarar de parisiska muserna bakom klockan. Även med dessa stiliga rolex kopia dekorativa beröringar uppnår fodralet fortfarande en robust 100 meters vattenmotstånd för vardagen. För de som söker ett ännu mer dynamiskt replika klockor utseende introducerar två modeller i kollektionen ett tvåfärgat färgschema. Den första gör den signatur sexkantiga ramen rolex kopior i guldton mot den glänsande rostfria basen, medan den andra beläggar de rostfria stålelementen i en elegant svart, vilket gör att klockor kopior den guld sexkantiga ramen sticker ut i förfinad klarhet.

    SvaraRadera