fredag 1 januari 2016

Att välkomna det nya året...


Vilken nyårsafton vi hade igår. Goda vänner, fantastisk mat och massor av skratt. Allt man önskar sig för att kvällen ska vara perfekt. Vi samlades vid 18 och tiden fram till 24 gick otroligt fort.


(Jag är ledsen att kvalitén på bilderna är dålig men jag tycker fortfarande det är svårt att fota i dåligt ljus. Tips, någon?)


 


Jag bar en spetsklänning, glittriga höga klackar och glitter i öronen från Lily and rose, runt halsen och handlederna. Man SKA glittra på nyår. ;)
 

   
  

Bordet var dukat i svart, vitt och silver. 


Med vackert brutna servetter. Det var svårt att göra dem rättvisa på kort.


Förrätt..


varmrätt...


och efterrätt. 

Kvällens värdinna, Jessica är enastående duktig på Chokladfondant. Mer perfekta än hennes får man leta efter... Och så bubbel vid tolv så klart! 

Jag hoppas att 2016 ska bli ett bra år för alla. Ett år som får präglas av värme, glädje, kärlek och omtanke om varandra. 2015 lägger vi bakom oss som ett bra år för oss men med allt för mycket kyla, elände och hemskheter i världen. 

Idag myser vi omkring i något mindre glamourösa kläder. Bestämde just med tonåringarna här hemma att det blir Libanesisk hämtmat. (Vem känner för att laga mat idag liksom...)


Största kramen till alla som kikar in här hos mig! 

Jag blir så glad när jag ser att det är i alla fall lite trafik här på min sida, och när jag fått en hälsning hoppar jag nästan högt!

Vi ses!

1 kommentar:

  1. Gott Nytt 2016!!
    Ser med med tillförsikt fram emot detta nya år.. en nystart!
    Ha en fin dag!
    Kram Anna

    SvaraRadera