måndag 14 april 2014

Soft påsklovsmorgon
Sen, lugn morgon med långfrukost och nyhetsmorgon på tv. Man måste bara älska känslan av lov och ledighet! Känslan att kunna dra sig i sängen för att sedan hasa ner i tvsoffan och krypa ner under en skön filt och mysa. 

Idag står diverse fix på agendan. Ska fixa födelsedagspresent till någon speciell (vet bara inte vaaad), baka något gott till fikat och påskpyta lite grann. Pytet blir dock sparsamt om jag känner mig själv rätt. Är inget fan av färgexplosioner.
En tur till plantskolan ska det bli med mamma också. Jag har fått en ide´om hur ett av mina land ska piffas till. Framför allt är det marktäckande växter som trivs i skugga som jag ska leta efter. Vi får se vad det blir.

Det blir nog en bra dag det här, det är ju en lovdag!

//Linda

2 kommentarer:

  1. Här ska det fixas present oxå, vi firar sonen till helgen. Nyfiken på ditt land, hoppas du visar, jag behöver inspiration till min trädgård ;) Kram Suss

    SvaraRadera
  2. Å, jag blir allt lite avis. Skulle med vilja vara ledig... Men får spara på dagarna då de lätt går åt. Men himmel vad jag längtar efter de där extra lediga dagarna här nu. Sååå skönt det ska bli!
    Ska du till bloggdagen i maj?
    Kram Anna

    SvaraRadera