måndag 5 augusti 2013

Gardinpyssel, poolbygge & sommarlunk


Hej i sommarvärmen!

Inte blir det mycket bloggat här inte. Det känns helt tokigt att sitta inne vid datorn när sommaren är som bäst. Vill bara vara ute och känna värmen och lyssna på sommarljud som fågelkvitter och insektsurr. Ligger allt som oftast i hammocken med datorn i knät och kikar in hos er alla andra men redigera egna bilder är svårt när man sitter ute.

Idag tog semestern slut för K så nu känns det lite tomt. Vi har ju vant oss vid att äta frukost och dricka morgonkaffe tillsammans och att gå och småprata om ditten och datten under dagarna. Själv har jag ännu en vecka kvar innan allvaret drar igång...
Häromdagen när det var mulet passade jag på att fixa gardiner till en del av mina fönster. Har varit utan länge eftersom jag gillar ljuset som blir av ett fönster utan gardiner. Sista tiden har jag dock gått och sugit på tanken om att ha gardiner i allafall. Det blir ju lite mer ombonat inför hösten och vintern. Jag blev riktigt nöjd med resultatet. Fortfarande mycket ljus men lite mjukare. Japp, såhär får det vara ett tag.

Hur går det då med den där poolen?

Jo tack, långsamt!

Inte trodde jag att det skulle ta hela sommaren... men vad trodde jag egentligen? Klart sån´t här tar tid. Vi har ju dessutom unnat oss semesterveckor på Menorca och Öland så då drar det ut på tiden. K har varit fantastiskt flitig och jag har gjort så mycket jag kunnat plus fixat mat och allt annat. 

Nu är iallafall linern i och lite vatten på botten. I kväll ska vi skära ut för inlopp och utlopp och belysning och sedan kan vi fortsätta fylla vatten. Kanske kan vi ta första doppet nästa vecka? Hoppas det! Sedan ska det byggas trädäck och plank och staket så vi kommer inte vara sysslolösa på länge än.

Så här ser det i allfall ut idag...

Hepp, nu vill jag ut i solen igen!

Vi ses!

KRAM!

6 kommentarer:

 1. Åh så nu är den på plats! Kommer bli super!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Men du det blir ju super bra.Ja bara njut....Kram Anette

  SvaraRadera
 3. hallå där!
  men ååå så bra det blir med poolen! Ja tänk nu kan ni snart hoppa i..
  Nästa sommar kommer du ju kunna ägna dig åt allt roligt lull lull runt om..;)
  Ja du inte vill man sitta inne framför datorn i det här vädret..
  Vi har verkligen haft en fantastisk sommar och jag njuter också lite till..;)
  Jag ska jobba en dag till den här veckan..bestämmer själv vilken så jag har det rätt ok..;)
  Vilken otroligt snygg duk du köpte på Öland. jag är också sugen på att ta in lite blått.
  Å gardiner..ja det blir ju så bra! Jag är en riktig gardinnörd och vill inte vara utan...;)
  Du har det så fint i fönstren.
  Ha en fortsatt härlig vecka nu!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Men som ni kommer att njuta av poolen när den färdig och tänk, nästa sommar kan ni njuta hela långa sköna sommaren. Så gott!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Heeej!
  Visst vill man njuta av solen så mycket det bara går!! Här njuter dottern o jag av den sista veckan, mannen började jobba i måndags han.
  Så fint i dina fösnter!!! Har med två fönster som jag varit utan i ett tag, men nu känns det lite naket ändå. Klickade hem ett par från ellos häromdan, hoppas de kommer snart.
  Må så gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Men så fint det blir med pool. Vissa saker få ta sin tid och är värd sin väntan.

  Ha det gott

  SvaraRadera