onsdag 1 november 2017

Kvällsmat för 4




I kväll är en av de där speciella kvällarna när alla fyra i familjen är hemma. Med en dotter som flyttat hemifrån så händer det inte så ofta. Det är så mysigt att duka upp gott och sitta tillsammans länge och äta och prata då.

I kväll blev det nygräddade scones med thé. Och en massa frukt. Så behövligt nu att äta massor med frukt varje dag för att tanka vitaminer. Och tanka i dottern massor av nyttigheter vill man ju också som den hönsmamma man är ;) 







Från skördefesten på Öland hade vi dessutom köpt med oss vitaminer på flaska. Färskpressade äpplen, kan det bli bättre?






Vad gör det att det är mörkt och regnet ute när man sitter tillsammans alla i familjen och äter varma scones? Tänk vad märkvärdigt och stort ett ögonblick som detta blir när ett av barnen flyttat. Detta var ju vardag för bara ett tag sedan och då tänkte man inte så mycket på det alls...






Snart är det dags att krypa ner i sängen och i natt sover jag som en prinsessa eftersom L bestämde sig för att sova i sitt gamla rum i natt. Alla samlade ett tag till, underbart för mamman.

💗

3 kommentarer:

  1. Vi är en finansiell institution, vi lånar ut till individer och företag i ekonomiska svårigheter.
    Alla individer eller företag som kan respektera våra klausuler kan kontakta oss direkt via e-post för att dra nytta av vår ekonomiska hjälp.
    Våra lånevillkor är enkla och väl definierade.
    Med betydande kapital under vårt bälte är vi bäst att hjälpa dig och hjälpa dig att lösa alla dina problem. Tidsfristerna fastställs enligt våra kunders månatliga budget för att underlätta återbetalningen.
    Om du har projekt att förverkliga eller om du är i ekonomiska svårigheter kan du kontakta oss via e-post utan ytterligare försening. Med en ränta på 3% hjälper vi individer från 20.000 till 50.000.000 KR. Och vi informerar företagen samtidigt om att kursen inte förändras.
    Kontakta oss via e-post om du behöver ett lån.

    E-post: simondurochefort@gmail.com

    SvaraRadera

  2. Thật là cám ơn tác giả và bài viết, mời ghé showroom mình sắm sửa thiết bị vệ sinh TOTO mới nha:
    TOTOBM HOT
    TIN TỨC
    SẢN PHẨM

    SvaraRadera