onsdag 1 november 2017

Kvällsmat för 4
I kväll är en av de där speciella kvällarna när alla fyra i familjen är hemma. Med en dotter som flyttat hemifrån så händer det inte så ofta. Det är så mysigt att duka upp gott och sitta tillsammans länge och äta och prata då.

I kväll blev det nygräddade scones med thé. Och en massa frukt. Så behövligt nu att äta massor med frukt varje dag för att tanka vitaminer. Och tanka i dottern massor av nyttigheter vill man ju också som den hönsmamma man är ;) Från skördefesten på Öland hade vi dessutom köpt med oss vitaminer på flaska. Färskpressade äpplen, kan det bli bättre?


Vad gör det att det är mörkt och regnet ute när man sitter tillsammans alla i familjen och äter varma scones? Tänk vad märkvärdigt och stort ett ögonblick som detta blir när ett av barnen flyttat. Detta var ju vardag för bara ett tag sedan och då tänkte man inte så mycket på det alls...


Snart är det dags att krypa ner i sängen och i natt sover jag som en prinsessa eftersom L bestämde sig för att sova i sitt gamla rum i natt. Alla samlade ett tag till, underbart för mamman.

💗

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar