måndag 29 juni 2015

Kvaltävling till lag-SMHalloj!

Här sitter jag och går igenom bilder från gårdagens tävling i Tingsryd. Lina och hennes fina O´tur skulle delta i uttagningen till lag-SM som går av stapeln i augusti. Hon hade fått en fråga från ett gäng goa tjejer i en klubb i Växjö om hon ville tävla tillsammans med dem och det vill hon ju så klart.

Största nackdelen med tävlingsdagar är att de alltid  medför okristligt tidiga morgnar. 03.45 ringde väckarklocka, 03,45!!! Fatta hur pigg man är då...;)

Nåväl, iväg kommer vi alltid och man piggnar ju till efter lite kaffe.Lina och O´tur in action.

Såklart fick hon en jacka med Växjöklubbens logga och sitt eget namn på bröstet.
 Flott som bara den.Fix inför tävlingsstart.Min finaste, finaste mamma (i stallkläder), hjälper Lina med det mesta. 
Utan henne skulle det inte bli vare sig häst eller tävlingsdagar. Hon har en egen häst så detta är hennes och Linas gemensamma hobby (jag är hästrädd och håller mig helst på en meters avstånd).Det blev en strålande dag (om än med en timmes regn men det är ju svensk sommar vi pratar om...) och Lina och hennes häst gjorde väldigt bra ifrån sig. Hon fick högst poäng i både fyrgång och i dressyren.

Glad Lina och stolt mamma och mormor!

Hur det sedan blir med SM återstår att se, det är många lag som ska kvala.
Egentligen spelar det inte så stor roll för dagen i Tingsryd blev så mysig och Lina fick chans att lära känna många hästtjejer i hennes egen ålder. Det betyder mest!

***

Från gårdagen till dagen idag. Jag har lämnat av min Alex och två av hans kompisar som ska till Orust en vecka vid tåget... Tre killar på knappa 15 år som ska ta sig till kusten själva med två tågbyten på vägen, det ska bli intressant att se hur det går. (Jag utgår så klart från att det går bra, men...;)) Väl, där så ska de bo på camping i husvagn tillsammans med en av killarnas mamma så de är inte lämnade helt vind för våg. Hoppas han får en toppenvecka!!!

***

Kram!

2 kommentarer:

  1. Så duktig hon är dottern. Själv är jag också rädd för hästar, är mer hundmänniska :) Så fin hon är er Elsa! Kran Suss

    SvaraRadera
  2. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

    SvaraRadera