söndag 2 juni 2013

Bakar & rensar...

 
 
 
 

Fram med bakprylarna när inspirationen till bak kommer.
 
 
 
Hello Söndag!
 
 
Även denna dag startade med sol och skön värme. Hoppas det håller i sig, vädergubbarna har tisslat om åska och regn... Men än så är vi ute och pysslar i trädgården.
 
 
Jag har äntligen tagit tag i den sista rabatten som behövde rensas. Har bara kommit halvvägs men dagen är ju inte slut än.
 
Eftersom att jag nu älskar att sitta ute och fika i sommarvärmen så är det ju tur att jag även gillar att baka. Idag fick det bli en sockerkaka med fyllning av vanilj/smör/mjölkblandning. Har inte en susning om vad den heter men god var den.
 
 

Syrenerna som blommar för fullt nu får pryda både bord och bänkar här inne för att sprida sin doft.
De gäller att ta vara på, de blommar ju inte så länge.
 
 
Nähäpp, dags att bege sig ut i rabatten igen och rensa! Men nu hör jag minsann ett dovt mullrande, shit hoppas inte åskan har tänkt att komma häråt. Gillar den inte!
 
 
Ha en fortsatt fin dag!
 
Kram!

5 kommentarer:

 1. Gott! Ser att du har samma porslin som jag från Paradisverkstan (fast jag har de bruna) mina absoluta favoritkoppar. Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Här har det varit mulet hela dagen och mullrat har det också gjort. passar ju super att kunna baka. det skulle jag också göra om jag hade en Kitchen aid.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Men ååå vad mysigt det låter..;)
  Rensa ogräs o baka...fast hihi...det gjorde ju jag i går...men jag hade gärna gjort det idag med. Men då man ska ha kalas hemma hinner man ju inget annat...

  Det ska bli spännande att följa ert poolprojekt du måste visa mycket bilder sen..;) Ni har så fint och dina bilder ser ut att vara hämtade ur en film..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Åh vilken underbar kaka, jättefina bilder, kram

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bilder. Kakan ser mycket god ut.

  Vilken härlig kombo att rensa och baka :-)

  Ha en toppenfin dag

  SvaraRadera