onsdag 27 juni 2012

Lata dagar...

Tillbaka!


När många andra trappar ner sitt bloggande över sommarledigheten trappar jag upp mitt. Det är ju nu jag har tiden, orken och lusten till att blogga. För en vecka sedan började mitt sommarlov och de första dagarna har jag ägnat åt just ingenting. Bara varit... Precis vad jag behövde! Nåja, lite har jag ansträngt mig då jag sett till att komma ikapp mig vad gäller tvättberg och sån´t. 

Idag har jag fyllt frysen med vad som kan vara de största bullarna jag gjort. De blev enorma men vad gör väl det, då slipper man ju äta snuskigt många innan man kan lägga sig i hamocken och sucka nöjt.

De blev inte bara gigantiska utan även ruskigt goda! De kan vara de godaste jag lyckats prestera. Receptet kommer som vanligt från söta Leilas A piece of cake och innehåller grymt mycket smör, kanske just därför de blev så goda.

Tjing!

♥ Linda ♥5 kommentarer:

 1. Det ser ljuvligt gott ut! Njut av din ledighet!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Åh, vilka bullar! De ser underbart goda ut! Ha det fint och njut av att vara ledig!
  Kram Ester

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att hitta till din blogg, första gången jag är här. Superfina foton och jag får massor av inspiration. Antar att även du är lärare, jag också. Skönt med sommarlov, nu väntar vi bara på det underbara vädret också. Idag har det dock varit sol här:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Håller med dig väntar på lite ner ledighet för att hinna med mer på bloggen.
  Skönt att få pyssla lite hemma vid ledigheten. Härliga bullar du har bakat!

  Kram

  SvaraRadera