Efter tips från både "Bara en kaka till" och "Inredningsfrun" så valde jag StrandNära B&B när jag skulle välja restaurang att äta födelsedagsmiddag på och det är jag inte ledsen för om man så säjer. Så mysigt det var! Otroligt vacker miljö, lugnt och rofyllt och mat att minnas länge, länge...
Jag åt ekologiska blåmusslor kokta i vitt vin och grädde som smakade hav och sommar tillsammans med nybakt surdegsbröd. Helt fantastiskt, dem kommer jag drömma om länge...
Till efterrätt åt jag hemmagjord pannacotta med ett täcke av öländsk havtornssylt. To die for...
StrandNäras filosofi bygger på att så mycket som möjligt ska vara ekologiskt och närproducerat, både maten och hur de driver sitt B&B. Himla bra tycker jag och fräsht!
Vi blev serverade av fantastiskt trevliga tjejer som verkligen bjöd på sig sjäva och sån´t betyder en hel del av helhetsupplevelsen.
Jag kan verkligen rekomendera stället och kommer själv att gå dit flera gånger för en repris av kvällens upplevelse :)
Nu gömmer jag kvällens upplevelser och smaker i ett speciellt rum i hjärtat för att kunna plocka fram när kylan och mörkret kommer krypande i höst.
Ha en härlig dag!
Kram
Grattis i efterskott och vilket underbart ställe, kram
SvaraRaderaVad trevligt och mysigt ni verkar ha haft det på din middag.
SvaraRaderaOch förresten, grattis lite sådär i efterskott. ;)
Kram
Hjälp, så gott det låter! Blir vansinnigt hungrig när jag sitter här och läser.
SvaraRaderaOch ett stort grattis i efterskott Linda. Jag hoppas att du fick en jättefin dag. ♥
Kram Lotta