söndag 10 januari 2016

Tja....


...det blev inte så illa, tror jag. Jag går här och kikar, flyttar runt pryttlar och hummar för mig själv. 

Hej & Halloj!

Söndag idag och äntligen har jag fått upp min hylla bakom soffan. 

Efter inspiration från Åsas fina hylla här. 
Åsa som bjuder på så fantastiskt fina foton och bra inredningsidéer.Alltså, tavlorna hänger spikrakt men det ville inte kameran hålla med om?


På hyllan hamnade Tinas (Home2tiny)fina bild som jag köpte i höstas. Otroligt fin! Jo, det blev helgens projekt det. Och jag är nöjd. Sedan lär jag väl fortsätta att flytta runt på saker på hyllan, och lägga till och dra ifrån. Men det är ju bara kul.

Nu är det middagsfix och förberedelse för morgondagens jobb kvar innan jag kryper ner i soffan och kikar på nån mysig film.

Ha en fin vecka!
KRAM!

7 kommentarer:

 1. Åh va kul att du gillade idéen Linda, blev ju super hemma hos dig :)
  Ha en riktigt fin söndagskväll //Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Vad snyggt att ha en hylla så bakom soffan. Fina saker och tavlor där också. Kram

  SvaraRadera
 3. Å så snyggt! Vi har med en hylla bakom soffan, fast vår är lite högre upp :)
  Å tavlan från Tina har jag med!!! Love it!
  Kanon blev det ju!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Så fint det blev! Jag läser också Åsas blogg och inspireras ofta av hennes härlig inlägg!
  Jättefint hos dej också!
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Du har det så fint vännen och jag är så glad att du tycker om min bild. Sv: Japp jackan är den jag fyndade på Free-port i höstas och jag är verkligen supernöjd med den. Ha en härlig start på veckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Det blev verkligen hur bra som helst! kanonfint!

  SvaraRadera