onsdag 6 januari 2016

Nu är glada julen slut, slut, slut...


Japp, nu barrade hon så det inte längre gick att stå ut. Avskyr barr under strumporna! Nu ligger hon platt i snön utanför vårt allrum. Alldeles naken... Tack för att du lyste upp vår jul så fint.
 


Jag får alltid tomhetskänsla när granen slängts ut. Jaja, detta var den julen det, liksom. Så som man förbereder, längtar och njuter innan och sedan är det slut så fort. Men, samtidigt får man ju möjlighet att storstäda ordentligt och möblera om lite grann och pynta med annat. Dock väntar jag med att längta för mycket efter våren än, då blir januari och februari så långa och sega. Det är ju faktiskt midvinter, så jag behållet stjärnor och ljusstakar i fönstren ännu ett litet tag och inreder med sånt som ger värme och mysfaktor.Upp i förrådet med allt julglitter. Inte jättevälpackat och det kommer jag såklart svära över när det är dags att packa upp nästa jul. Same procedure as every year :) Att jag aldrig lär mig...


 Kram!

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Önskar dig en god fortsättning!
  Jag älskar julen och allt pynt men tycker det är lika skönt när man plockar bort den. Känns så fräscht på något sätt:)
  Haha känner igen det dör med pyntet, jag brukar alltid ställe det på ett "bra" ställe i förrådet och så får jag leta som tusan nör det ska fram året därpå:)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Hallå där!
  Jag fattar int evart din blogg tagit vägen hos mig...jag vet att jag länkat till dig men nu finns du inte....hmm...jag är ju inte den mest tekniska så något knas måst ejag ha gjort... ska lägga till dig igen så jag inte missar en massa inlägg...;)
  Gott nytt år måste jag ju börja med att säga...
  Jag brukar kasta ut julen utan samvetskval jag... jag älskar den här tiden då snön har kommit. det blir ljust o rent o fint...;)
  Storstäda behöver jag med göra överallt....
  Å så söt hon är lilla Elsa...Hundar är verkligen väldens bästa bästa...
  Kram Katarina

  SvaraRadera