torsdag 7 januari 2016

Vardag igen...skönt!Hejhej!!
Så har man gjort första arbetsdagen efter lovet och genast känns det som om man aldrig varit borta. Så snabbt man är tillbaka i rutinerna... fast det är rätt skönt det med...och då blir det extra skön fredagsfeeling i morgon. 

Här har det snöat stora fina snöflingor hela dagen så det är så fluffigt och fint ute. Jag var tvungen att ta en promenad i mörkret som inte är så mörkt när snön lyser upp. Den blev betydligt längre än jag tänkt mig...så härligt. Därmed har jag gjort årets första (kanske inte jätteintensiva, men ändå) motionspass. Tanken är ju att det ska bli fler men nu får jag vara glad för det som blev idag :)


Vi ses!

 I morgon är det freeeedag, då ska jag köpa en massa nya blommor!

Kram!

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera