lördag 9 januari 2016Hejhej Lördag!

Här har det snöat konstant de senaste dagarna. Mer eller mindre i alla fall. 
Allt blir så fint och krispigt. 

Det var precis lagom att jobba två dagar innan det var dags att vara ledig igen. Så skulle det ju vara jämt ju. Jobba två dagar och vara ledig två, hela tiden... Jag är en riktig hemmamänniska som trivs sååå bra av att få gå hemma och fixa och pilla. Blir liksom aldrig trött på det.


*****

Denna lördag ska det minsann skruvas här hemma. Hyllor ska upp i tv-rummet. Efter inspiration av en bloggerska med väldigt god smak. En urduktig tjej, på vars blogg jag gärna hämtar inspiration till både fotande och fixande. Jag avslöjar hos vem OM det nu blir bra med mina hyllor. Annars låtsar vi som om att detta inlägg aldrig gjordes... Ha en fortsatt fin lördag så ses vi i morgon igen!
För hoppningsvis med bilder på resultatet av dagens jobb :)

K.R.A.M!2 kommentarer:

 1. Hej!
  Så spännande med nya hyllor!
  Ska bli kul att se resultatet sen.
  Å jag är också en hemma människa som gillar att fixa och plocka. Jag röstar definitivt på jobba två dagar, vara ledig två;);)

  Ha en go kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera