söndag 10 januari 2016


Go´morgon!

Det är verkligen inte helt lätt att hoppa ur sängen när det känns som att väckarklockan ringer mitt i natten. Jag längtar efter ljusa morgnar men jag lär väl få vänta på dem ett tag till.

Måndag idag och starten på en ny vecka. En vecka full av möjligheter om man bara håller ögonen öppna. Det låter kanske klyschigt men jag gillar måndagar. Man känner sig hyfsat utvilad, trots mörkret, efter helgen och man har en massa dagar framför sig att fylla.
 Ursäkta den läskande bilden men en semla var precis det första jag tänkte på när jag vaknade nu på morgonen. 
Jag älskar semlor! Och det ska vara mycket grädde och mandelmassa! 
I dag känns det som absolut rätta dagen för semlepremiär. Så dagens to do i eftermiddag blir att försöka få tag på årets första semla. 
Jag kommer sannolikt att vara sugen precis hela dagen...

Ha nu en fin dag, alla!

Och varför inte unna dig nå´t gott i dag?

KRAM!

2 kommentarer:

 1. Hahahaaa... står den med på matlistan?
  Smarrigt ser det ut förstås...fast jag aaaavskyr ju mandelmassa så just semlor är inte jättelockande. Har testat dem med vanilj men mjaa jag vet inte...
  Tur att det finns något jag inte glufsar i mig lika friskt..haha...
  Ha en fin dag!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera