tisdag 12 januari 2016

Firat...Hej!

Tisdag idag och jag kom precis innan för dörren efter att ha varit och firat hos mamma o pappa. Så mysigt att få uppvakta och så mysigt att få sätta sig vid ett dukat bord och äta gott efter en sen dag på jobbet. God landgång med massor av gottit på serverades och ett glas vitt. Känns extra lyxigt just en tisdagskväll.


Resten av kvällen måste jag ägna åt fortbildningslitteratur. Jag har massor att läsa inför i morgon då jag ska till en skola i Gränna och träffa kollegor och prata matematik. Jag tycker det är så himlens kul så det känns helt ok, önskar bara att jag börjat lite tidigare...

Ha det så fint!4 kommentarer:

 1. Mysigt med "kalas-mitt-i-veckan"! =)
  Å Lycka till imorgon!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Mysigt 👌🏻👌🏻👌🏻 Nu finns tuppen i webbutiken... jag lovade ju att säga till när den kom in 🐓👍🏻

  SvaraRadera
 3. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was really valuable. thanks a lot.replliques montres very good.

  SvaraRadera